ГРАФІК РОБОТИ:
ПН-ПТ: 09:00-17:30 СБ, НД: ВИХІДНИЙ
ГРАФІК РОБОТИ:
ПН-ПТ: 09:00-17:30 СБ, НД: вихідний

Полотно неткане

2019.05.13 Автор: Женя
Рейтинг

Неткане полотно - бавовняна стрічка, яка виготовляється без використання традиційних ткацьких методів, а шляхом розкочування різного виду сировини рівним шаром і його прошивкою зигзагом. Завдяки такій будові таке полотнище має велику гігроскопічність і теплозахисні властивості. Маючи такі параметри, нетканка має великий спектр застосування.

ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ НЕТКАНОГО ПОЛОТНА

Дана тканина випускається по ГОСТу і дотримується всіх технологічних умов. Таку тканину роблять із нитки капрону, пряжі, бавовняних залишків і волокна. Отримана готова тканина має поверхневою щільністю. Досить жорстка, тому знос її низький. Колір нетканкі варіюється від білого до сірого, в залежності від того, яке було використано основну сировину. Чим більше зиґзаґоподібних рядків в полотнище, тим якість матеріалу вище. Чим частіше рядок, тим вважається міцніше буде полотно. Така тканина може служити дуже довго. Відповідно до Держстандарту було встановлено, що найкраща рядок становить 2,5 - 5 міліметрів.

ОСНОВНІ ВЛАСТИВОСТІ НЕТКАНОГО ПОЛОТНА

Не дивлячись на те, що тканина досить щільна, до одним з основних властивостей є її м'якість, крім цього вона не залишає ворсу. Використовуючи тільки хб-матеріали, вона відноситься до класу натуральних тканин. До інших позитивних характеристика можна віднести: довговічність, низька теплопровідність, зносостійкість, велика поглощаемость пилу, гігроскопічність, сильна усадка.

Завдяки високим експлуатаційними властивостями, тканина є однією з найкращих і доступних на ринку матеріалів для промислового виробництва і різних господарських потреб.

Так, в побуті господині найчастіше її використовують для вологого і сухого прибирання: вона підходить для миття підлог, стекол, посуду, полірування різних поверхонь, витирання меблів від пилу. Добре підходить така нетканка для протирання різного роду деталей і інструментів, тому її люблять купувати в швейному і меблевій справі.

Залежно від способу скріплення нетканих компонентів розрізняють три види нетканого полотна:

  1. хімічний (клейовий спосіб). Полотно формується завдяки склейці тканинах компонентів особливим розчином, яке скріплює його.
  2. термічний. При такому способі кріплення використовують термопластичні властивості компонентів. Таким чином, бавовняні волокна скріплюються за допомогою розплавлених синтетичних волокон, які спеціально додані до бавовняних ниткам.
  3. механічний. Тканинні компоненти з'єднується за допомогою голки, в'язання і гідроструменевого способом. 
СХОЖІ СТАТТІ
Застосування чорносливу в'яленого (Угорка) Узбецький в'ялений чорнослив - є екологічно чистим чорносливом, привезеним з Узбекистану, смачний, корисний, насичений мінералами і вітамінами, також має демократичну вартість в порівнянні з аргентинським чорносливом.
Користь сирого неочищеного арахісу Арахіс є натуральним продуктом, який завдяки своїй корисності вважається одним з найбільш популярних горіхів. Наявність поліфенолу в арахісі дозволяє йому діяти як антиоксидант.
Виробництво і застосування червоних родзинок В основному в країнах, в яких дозволяє клімат, виноградарі сушать виноград на відкритому повітрі і під сонцем протягом декількох тижнів. Обов'язковою умовою є наявність тепла, повітря і світла.
Застосування кондитерського блакитного маку Блакитний кондитерський мак компанії Піаніт, проведений в Чехії, вважається одним з найбільш смачних сортів, так як у нього ніжний горіховий аромат. Наш блакитний мак входить в топові позиції за своїми характеристиками, таким як жирність, смак і якість.
Узбецькі родзинки від компанії Піаніт Даний сорт родзинок поставляється компанією Піаніт з Середньої Азії і сушиться виключно без застосування сучасних методів, тільки виключно древніми методами, тому зберігає більше користі.
Компотна суміш для громадського харчування Компотні суміші використовуються для приготування простого і корисного компоту, який можна сказати є традиційним десертом для великої кількості людей. Також компотні суміші використовуються в їдальнях організацій громадського харчування і т.д.