ГРАФІК РОБОТИ:
ПН-ПТ: 09:00-17:30 СБ, НД: ВИХІДНИЙ
ГРАФІК РОБОТИ:
ПН-ПТ: 09:00-17:30 СБ, НД: вихідний

Різана сушена паприка з Узбекистану

2019.05.09 Автор: Наталя
Рейтинг

Паприка - це той же червоний м'ясистий солодкий перець тільки в сушеному вигляді. Сушену паприку можна побачити у вигляді порізаних шматочках або дрібної порошкоподібної приправі.

Колір паприки варіюється від яскраво-помаранчевого до темно-червоного. За смаком зазвичай вона солодка, але якщо перець з гірчинкою, то і паприка буде гострою.

Вважається, що батьківщиною цієї рослини стала Америка. Зараз червоний перець вирощують по всьому світові. Паприка, яку ми рекомендуємо на нашому сайті, вирощується в Узбекистані.

Пряна спеція отримала широке поширення в таких областях як харчова промисловість, косметологія, медицина. Багато рецептів має в своєму складі паприку. У страв, в які була додана паприка, значно покращився смак. Паприку додають в суп і салати, зажарку і соусів, до м'ясних і курячим гарнірів, рибі і морських продуктів, і навіть до сиру.

КОРИСТНІСТЬ ПАПРИКИ

Для того, щоб підтримувати організм в хорошому стані, необхідно додавати до свого раціону паприку, тому вона містить в своєму складі антиоксиданти, різні вітаміни і мінерали. Рекомендується вона тим, хто страждає на артрит і аутоімунні захворювання, тому що має антибактеріальну та протизапальну дію. Потрібно враховувати, якщо ви вживаєте приправу із солодкого перцю, то тиск може бути знижений.

Ще у фільмі «Спеції» принцеса спецій Тіло звертала увагу на те, що якщо виснажені і потребуєте додаткової енергії, то така спеція вам вкрай потрібна. Це не тільки потужний антидепресант, але допомога в знятті втоми, млявості і депресії.

Вживайте паприку і поліпшите свій колір обличчя, стан волосся і нігтів, будете міцно спати. Також вона дуже корисна для очей.

ЗАСТОСУВАННЯ ПАПРИКИ У КУЛІНАРІЇ

У кожного народу своя бажана пряність. Паприка стала улюбленицею на кухні у угорців і болгарів, також про неї не забувають на німецькій, іспанській, мексиканської і азіатської кухні.

Найпопулярнішим традиційною стравою угорської кухні став «папрікаш». Сама назва говорить про те, що в своєму складі основним інгредієнтом є солодкий перець. Це м'ясо зі сметанно-папріковим соусом. До числа інших не менш відомих страв відноситься болгарський «бограч». Гармонійно поєднується паприка з багатьма видами супів. Щоб надати овочевому гарніру пікантність, її теж варто покласти. Вельми непоганий смак виходить, якщо додати її до раків і деяких сортів сирів. Якщо набридла звичайна яєчня, спробуйте урізноманітнити свій раціон сухим перцем.

У гіпермаркетах в складі більшості соусів можна знайти паприку. Це багатьом відомі чилі і кетчуп.

ЗАСТОСУВАННЯ ПАПРИКИ В МЕДИЦИНІ

Володіючи розігріваючими властивостями, паприка здатна усунути і послабити біль в суглобах, допоможе розігнати кров, і в загальному зробить мозок людини більш енергійним і діяльним.

При відсутності апетиту її рекомендую вживати не тільки за красивість, що надає в страві, але загальне поліпшення шкт. Знаючи про те, що в ній міститься алкалоїд і касаіцін, можна її використовувати як знеболюючий і антиоксидант.

СХОЖІ СТАТТІ
Паприка сушена різана, її застосування Паприка сушена різана вже давним давно перетворилася в популярну приправу для багатьох страв, завдяки чому супи, соуси і бульйони набувають красиві кольору, а страви мають більш виражений смак.
Полотно неткане Неткане полотно - довговічна і якісна тканина, має багаті експлуатаційні властивості з низькою собівартістю. Популярним різновидом вважається полотно холстопрошивна (ХПП), що складається з масиву плівок, ниток, волокон.
Віник Сорго "Молдавський" Даний продукт зроблений з однорічного рослини сімейства злакових. Віник зроблений з сорго використовується в господарстві і побуті для підмітання підлоги. У промисловості використовується в прибиранні не тільки територій, а й приміщень.
Застосування кондитерського блакитного маку Блакитний кондитерський мак компанії Піаніт, проведений в Чехії, вважається одним з найбільш смачних сортів, так як у нього ніжний горіховий аромат. Наш блакитний мак входить в топові позиції за своїми характеристиками, таким як жирність, смак і якість.
Застосування чорносливу в'яленого (Угорка) Узбецький в'ялений чорнослив - є екологічно чистим чорносливом, привезеним з Узбекистану, смачний, корисний, насичений мінералами і вітамінами, також має демократичну вартість в порівнянні з аргентинським чорносливом.
Виробництво і застосування червоних родзинок В основному в країнах, в яких дозволяє клімат, виноградарі сушать виноград на відкритому повітрі і під сонцем протягом декількох тижнів. Обов'язковою умовою є наявність тепла, повітря і світла.