
Узбецькі родзинки від компанії Піаніт
Узбецькі родзинки поставляються з території Середньої Азії. Примітно, що їх привозять з місць, які відрізняє хороша екологія і чистота. Виробництво родзинок здійснюється на підставі рецептів, відомих протягом багатьох століть. При цьому використання хімічних препаратів і консервантів не допускається.
Примітно, що корисність коричневих родзинок вище, ніж світлих.
УЗБЕЦЬКІ РОДЗИНКИ: ВИКОРИСТАННЯ В КУЛІНАРІЇ
Як і іншим різновидам сушеного винограду, коричневим родзинкам властиво широке застосування при приготуванні різних страв. Їх часто використовують в процесі виробництва випічки.
Додавання продукту в печиво, бісквіти і кекси робить їх ще смачнішими. Також їх кладуть в салати, закуски, сирники, запіканки та інші сирні страви. Рекомендується вживати родзинки разом з кашею і млинцями. Рибні страви завдяки їм отримують пікантність і своєрідність. А смак плову стає більш вираженим і яскравим. Більш того, родзинки - це відмінні самостійні ласощі.
УЗБЕЦЬКІ РОДЗИНКИ: КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ
Ізюм багатий калієм, натрієм, магнієм, кальцієм і залізом. Він містить вітаміни, завдяки чому стає корисним і ефективним засобом від самих різних захворювань. Ізюм добре впливає на нервову систему, шлунково-кишковий тракт, дихальні шляхи, серцево-судинну систему, селезінку і печінку. Оскільки в ньому є фруктоза і глюкоза, він є переконливою альтернативою солодощів.
Поряд з позитивним впливом на стан нервової системи, даний продукт покращує обмін речовин. Він сприяє активізації діяльності серцевого м'яза. Більш того, родзинки виводять шкідливі речовини з нирок і приводять в норму їх роботу. При виникненні нежиті, кашлю та бронхіту вони є відмінним засобом. Варто відзначити, що людям, які страждають від цукрового діабету та вегето-судинної дистонії, необхідно вживати ці сухофрукти. Крім усього іншого, вони зупиняють поширення бактерій в ротовій порожнині.
ЗБЕРІГАННЯ
Для зберігання родзинок підходять скляні банки. Головне, щоб на них були кришки зі скла або паперу. Пластик використовувати не можна. Також підходять полотняні мішечки. Їх слід зав'язати і залишити в прохолодному місці. Якщо родзинки лежить в холодильнику, важливо застосовувати пластиковий контейнер. Час від часу слід проводити перевірку продукту.